Video studio verhuur in Kampen

Video content in een handomdraai

• Special effects met één druk op de knop

Doe het zelf - vol automatische productie

Live streaming naar ieder platform (Zoom, Teams, Google Meet en vele anderen)

Begin met filmen onafhankelijk van anderen

Educatieve videos, lessen of online colleges

Webinars en online evenementen

Trainingen voor medewerkers en bedrijfsraportages

Marketing presentaties en product videos

Kant-en-klare oplossing voor video productie

Bekijk deze korte video en maak in 3 minuten kennis met de Jalinga studio

Helder en interactief concept

 • Betrek

  en hou de aandacht van je klanten, medewerkers of studenten van het begin tot het einde.
 • Demonstreer
  grafieken, levendige en dynamische product presentaties, kaarten en websites.
 • Schrijf
  formules op het transparante touch-board en voeg tussendoor slides toe
 • Houd contact
  met je publiek, maar ook met je presentatie en objecten.

Jalinga is interessant voor:

 • Docenten en professoren
  Voel de ervaring van het lesgeven van de toekomst met het Jalinga transparante touch-board. Voeg je dia's en formules toe terwijl je presenteert.
 • Ondernemers en business coaches
  Hou je klanten betrokken van het begin tot het eind. Laat grafieken zien en maak een heldere en dynamische presentatie van je product.
 • Teamleiders in bedrijven
  deel je rapporten en instrueer je medewerkers op een snelle en effectieve manier met interactieve video's.
 • Webinar gastvrouw of gastheer
  Maak je Webinars uitdagend. Werk samen door middel van je slides en richt je tot de kijkers met handgeschreven notities.

Bezoek de studio voor een demo en krijg een gratis uur studiotijd!

We bieden de eerste video-opname gratis aan. We leggen je de studio uit en helpen je om de Jalinga-software te gebruiken.

Maak je eerste interactieve video

Schrijf en teken op het transparant touch-board, Verplaats de presentatie-objecten en ga er simpelweg mee aan de slag.

Voorbeelden van video's die gemaakt zijn in de Jalinga Studio

Klik op een video om die te bekijken!
Wat zeggen onze klanten over Jalinga
Pierre Coombes
Sales marketing expert
In de Jalinga Studio filmde ik een advertentie voor mijn bedrijf. Ik heb er echt van genoten en het was erg leuk en interactief! Het is geweldig om een nieuwe technologie in actie te zien als het om video gaat.
Amina Yonis
Blogger en onderwijzer
Ik filmde mijn gloednieuwe cursus bij Jalinga Studio. Het was super gaaf om de Jalinga-software te gebruiken, die echt geweldig is. Het heeft de manier veranderd waarop ik in de toekomst mijn video's zal filmen en bewerken. Het kostte me ongeveer 20 minuten om op te nemen, wat normaal minstens een uur duurt en dat was geweldig. Ik kan niet wachten om Jalinga te gebruiken om weer een nieuwe serie video's te maken!
Shahina Jafar
Artiest
We hadden echt een geweldige ervaring in Jalinga Studio. De locatie is fantastisch en makkelijk te bereiken. De Jalinga-crew heeft me erg geholpen, ze hielpen me met de presentatie voordat ik naar de studio kwam. Ik zou Jalinga zeker aanraden aan mensen die op zoek zijn naar een interactieve manier om hun webinars of cursussen te doen.
Ivo Capins
Adjunct directeur
Onze schoolslogan is "Gemakkelijk leren!" en het is een van onze kernwaarden. Op school doen we er alles aan om een dergelijke leerervaring te bieden aan de studenten en het leermateriaal is afgestemd op hun behoeften. Jalinga studio is een uitstekende oplossing om ons leermateriaal te maken. In de Jalinga-studio hebben we meer dan 500 video's gemaakt binnen verschillende leerplannen. We raden Jalinga studio 100% aan!
Jordan Gardner
Docent
Hallo, mijn naam is Jordan en ik gebruik Jalinga vaak voor het maken van online video's voor mijn studenten. Ik ben een leraar die Engels als tweede taal gebruikt. Ik vind de studio erg comfortabel, heel gemakkelijk te bereiken en het personeel is altijd absoluut geweldig. Ik raad het ten sterkste aan.
Lora Peysakhovich
Regio manager
We waren op zoek naar een studio waar we een videocursus voor onze klanten konden opnemen over het gebruik van onze technologie. We hebben veel klanten door het hele land en het was erg lastig om veel te reizen. En we besloten om de kosten te verlagen en het proces te automatiseren.
We hebben voor Jalinga gekozen omdat het heel snel en gemakkelijk is om een video klaar te krijgen. We schreven het script, maakten presentaties en teksten voor de souffleur. En zonder filmploeg slaagde onze spreker erin de hele videocursus op te nemen. We vonden het ook leuk om met de elementen van mijn presentatie te spelen en de video is absoluut boeiend.
Adrienne Ebert
Docent engels
Ik film al bijna 2 jaar opgenomen inhoud met Jalinga studio's voor een educatief bedrijf.
Ik was snel gewend aan de studio, de software en de manier van filmen en ik voel me nu een professional. Dit komt niet door een grote technische expertise van mijn kant, maar gewoon omdat het een vrij eenvoudig systeem is om helemaal alleen te gebruiken.
In eerste instantie wilde dit educatieve bedrijf me op afstand online bekijken - wat voor hen ook supergemakkelijk was. Ze konden in realtime zien wat ik aan het opnemen was en hun feedback communiceren via het Jalinga-systeem.
Na slechts een paar sessies zagen ze dat ik het helemaal alleen aankon. Nu kunnen ze me min of meer een basisschema geven van wat ik moet doen, en ik kan mezelf drie uur lang in de studio opstellen, een presentatie ontwerpen en naar buiten komen met een volledig gefilmde les die klaar is om te publiceren - verder heb ik geen hulp nodig. Ik kan gemakkelijk stoppen en terugkijken wat ik aan het filmen ben en meerdere opnames maken zonder mijn positie ooit te verlaten, gewoon door op een paar knoppen op de afstandsbediening te klikken. En ik zweer het, ik ben niet goed met computers - het is gewoon zo simpel om het onder de knie te krijgen.
Als je video's van professionele kwaliteit nodig hebt voor welk doel dan ook, of het nu gaat om het filmen van promotiemateriaal of inhoud voor seminars/congressen, dan is het een echte aanrader.
Ahmad Al Borghli
Internationaal ondernemer
Ik heb een mooie tijd gehad met het filmen van een introductie voor mijn PMP cursus in de Jalinga Studio. Met dit creatieve tool en de geweldige ondersteuning van het team , maakte ik een leuke , interactieve en creatieve demo over projectmanagement. De Studio is vrij eenvoudig, efficiënt en relevant voor het filmen van educatieve inhoud. Ik zou het aanraden voor trainers die interactief video's willen opnemen. Bedankt Jalinga voor de leuke ervaring!

Het eerste uur is altijd gratis!

Zo kan iedereen de mogelijkheden ervaren van de Jalinga Studio en een eerste video opnemen. Meld je hier aan en we boeken een uur studiotijd voor jou!